Star Light Consulting
SLC
SLC - Magyarország> Cégalapítás Európában> Cégalapítás Észtországban
nyomtatási kép

Cégalapítás Észtországban

Az SLC szakértői hálózat szakképzett partnerei segítenek Önnek az észtországi cégalapításnál

Cégalapítás Észtországban

Legyen Ön is az SLC-Europe.com szakértőkből alló hálózat partnere

Észtország jelenleg nagyon jó feltételeket kínál a cégalapítás tekintetében. Ha csak a bérköltségeket vesszük figyelembe, egy munkaóra kb. 3,03 EUR-ra jön ki. Az EÚ-s átlaggal való összehasonlításban, mely 22,10 EUR-t jelent, mindenképpen megéri Észtországba telepíteni a vállalkozást.

Észtországnak részben offshore-ország státusa van és a 2009. év végéig az összes újrabefektetetett nyereség adómentes !

Jövedelemadó fizikai személyek esetén: :
A jövedelemadó 26 százalékos, de a művészek és sportolók részére 15 %-os átalányadót vezettek be.

Jövedelemadó jogi személyek esetén:
Az ún. fordított jövedelemadó érvényes a jogi személyek esetén. Az említett módszer alkalmazása esetén először a tényleges kiadások és a felosztott nyereség kerül adóztatásra. Az osztalék és a rejtett nyereség adóköteles. Az adókivetés 26/74-et képez a költségek vagy a kifizetett nyereség összegéből, azaz a fizetés nettó jövedelemnek minősül.

Általános forgalmi adó:
Az ÁFA 18 százalékos, egyes áruk vonatkozásában csökkentett 5 %-os adó érvényes. Az áru és a szolgáltatások exportja, szintén a víz- és szélenergiából termelt elektromos áram adómentes.

Partnereink hasznára válik a keresőkben betöltött top 10-es pozíció

A keresők nagyon értékes infomációkat közvetítenek, ezért a keresési eredményekben mindig az első helyeket töltjük be. „Cégalapítás Észtországban” címszó az első tíz találat között lesz feltüntetve a Google keresőben. Legyen Ön is az SLC szakértőkből alló hálózat partnere és váljon hasznára ez a hatás.

Csak 50 EUR havidíj ellenében lehetősége nyílik arra, hogy a jelen honlap szerkesztőrendszere által naponta ismertesse vállalkozása új híreit, ill. ajánlatait. Kérjük, hívjon minket bizalommal és szívesen tájékoztatjuk Önt minden részletről.

nyomtatási kép